
فراه/ ۲۳ قوس/ باختر
محب الله محب سخنگوی قومندانی امنیۀ فراه در مصاحبه با خبرنگار محلی آژانس باختر گفت که وضعیت امنیتی فراه نسبت به شش ماه قبل بهبود یافته است و نیروهای امنیتی ودفاعی در آن ولایت با مورال و روحیه خوب تر از پیش در برابر دشمنان می رزمند.
محب افزود که نیروهای امنیتی ودفاعی فراه در شش ماه اخیر در مبارزه با هراس افگنی، سرقت های مسلحانه و بخش های جرمی دیگر دستآورد های چشمگیری دارند.
به گفته وی، در جریان این عملیات ها بیست مرد به ظن هراس افگنی بازداشت شدند و ده ها کیلو گرام مواد مخدر، یک عرداه موتر نوع مازدا، یک میل تفنگچه، چهار دیگ بخار مملو از مواد انفجاری و دو عراده موتر سایکل را کشف وبه دست آورند.
همچنان شصت وپنج ماین در مرکز و حومۀ شهر فراه کشف و خنثی شده است.
رهبری شورای نظامی آن ولایت به خاطر بهبود امنیت، سه قرارگاه امنیتی را در قریه های کنسک، ساحه مروارید، شهرک مهاجران، گینهکان، دارآباد و کوه سفید ایجاد کرده اند محفوظ حمیدی.